ForsideKriminalitetTidsubestemt straf for grov voldtægt
woman-425106_1280

Mens politikerne overvejer om der er behov for opstramning af lovgivningen om voldtægt, viser en aktuel sag, at en tidligere straffet voldtægtsmand efter endt afsoning har begået ny endnu farligere voldtægt, hvor offeret var tæt på at blive slået ihjel.

Jyllands-Posten skriver i dag den 9. december 2014 dette:

“En 33-årig mand sidder i øjeblikket varetægtsfængslet for at tæske, voldtage og smide en 23-årig kvinde i havnen natten til søndag i København. Kvinden overlevede angiveligt kun ved at spille død i vandet, så manden forlod stedet.

Den samme mand blev i en alder af 24 år idømt seks års fængsel i Østre Landsret i en voldtægtssag fra København, hvor han tidligt om morgenen 10. oktober 2004 trak en kvinde gennem byen og voldtog hende tre gange.”

– Det tyder på, at straffen for visse former for voldtægt er alt for mild. Ofte vil sådanne gerningsmænd, som allerede er dømt for vold og voldtægt, senere begå endnu værre forbrydelser. De burde hellere få en tidsubestemt straf.

Hvis de skulle løslades, burde de have været igennem et forløb, hvor de erkender deres skyld. Efterfølgende bør en tilsynsværge følge deres færden.

woman-425106_1280

Sorry but your country is blacklisted due to high spam amount!
You are not allowed to post any comments!