ForsideKvinder og MændFeminismeNorske feminister siger nej til øremærket barsel til fædre
knit-490823_1280

Nu er flere og flere kvinder i vore nordiske nabolande ved at have fået nok af parolerne om at staten skal bestemme kønsrollerne indenfor hjemmets fire vægge. Således var dette et tema i den netop overståede svenske valgkamp. Faktisk var der flertal imod yderligere fædrekvoter. Men da man ikke vil samarbejde med et af de borgerlige partier (det som ligner Dansk Folkeparti mest, nemlig Sverigesdemokraterne), fortsætter den hidtidige politik.

De norske blå feminister ligner meget de tilsvarende danske, idet de siger nej til øremærket barsel til fædre, nej til statsfeminisme og ja til prostitutionsindustrien.

Det sidste synes jeg er problematisk og noget som jeg synes borgerlige feminister burde udvikle lidt mere både i Norge og herhjemme.

Det nytter ikke at fornægte begrebet moral og den ekstreme undertrykkelse, som mennesker i prostitution oplever.

Gode familieværdier er i modstrid med prostitution, som er nedbrydende.

Man kan undre sig over, at der ikke er flere borgerlige, som tager disse borgerlige værdier til sig og kritiserer prostitution som værende en “branche”, som ikke kan anerkendes på linje med lødige erhverv.knit-490823_1280

Her er uddrag af en norsk artikel:

“Vi er de nye feministene, hevder Karen Thue og Victoria Wæthing i boken Blåstrømper som ble lansert denne uken. De vil ha en ny feminisme, liberalfeminismen, og sier farvel til statsfeminisme, fedrekvote og sexkjøpslov.”

Sorry but your country is blacklisted due to high spam amount!
You are not allowed to post any comments!