ForsideKvinder og MændKvinder yder 73 procent til velgørende formål
haiti-79641_1280

Danske kvinder udgør 73 procent af bidragsyderne, når der bliver samlet ind til gode formål. Det viser en undersøgelse, der er gennemført af reklamebureauet Inmobile, kan man læse hos Powerkvinderne.dk, som blandt andet skriver:

“En årsag til, at kvinder er mere gavmilde end mænd, er ifølge kønsforsker Lene Bull, at de velgørende organisationer er blevet mere aggressive i deres markedsføring. De forsøger samtidig især at fange kvinders opmærksomhed ved brug af budskaber, der appellerer specifikt til dem:”Sloganet for de seneste års indsamlinger er jo så klokkeklart rettet imod kvinder “når mor mangler…” Der er generelt i indsamlinger en tematisering af børn – hvilket traditionelt set bliver set som noget kvinder tillægger en stor vigtighed i deres eget liv, og derfor antages at reagere på.””

via Kvinder er mere gavmilde end mænd. haiti-79641_1280

– Ja, der appelleres en hel del til kvinder i disse indsamlinger. Somme tider går de også over grænsen, når de fx udnytter Mors dag, som jo burde være en festdag for kvinder og ikke en dag, hvor der pirkes til kvinders samvittighed.

Mon ikke det ville være rarere om organisationerne forholdt sig kønsneutralt og bare appellerede til alle med lyst til at hjælpe, hvor der er nogen, som trænger?

Sorry but your country is blacklisted due to high spam amount!
You are not allowed to post any comments!