NewsForum.dk vil gerne være en brugervenlig hjemmeside, som det er rart at besøge. Har du ris/ros eller forslag, så skriv endelig på formularen nedenfor!

Du er også velkommen til at stille brevkassespørgsmål til “Karen Klog” og foreslå emner, som NewsForum.dk kunne skrive om.

Endelig er du også meget velkommen til at sende artikler og indlæg, som NewsForum.dk kan bringe under dit eget navn eller under pseudonym, hvis du ønsker at være anonym. Måske har du en historie eller viden, som du gerne vil have publiceret. Eller også er det måske din personlige bedømmelse af et bestemt emne, som du gerne vil dele med andre i dette forum.

Mange mennesker skriver gode læserbreve og debatindlæg, som aviserne imidlertid aldrig finder plads til og som derfor aldrig når ud til offentligheden. Her vil NewsForum.dk gerne gøre en indsats for ytringsfriheden og bringe dit indlæg, hvis du sender det hertil og det er pænt og ordentligt skrevet og af interesse for andre. skrivemaskinelogo2

Hvis du har et billede af dig selv, som kan bringes i forbindelse med artiklen, vil det være et plus. Billeder kan desværre ikke sendes via formularen nedenfor, men skal sendes direkte til Newsforum.dk’s mailadresse.

Har du selv en hjemmeside eller Facebook-side, er du meget velkommen til at bringe links hertil i din artikel. Du er også velkommen til at foreslå Newsforum.dk at anbefale din side på en liste over links ligesom du er velkommen til at linke til Newsforum.dk, hvis læserne af vore hjemmesider kunne have interesse i hinandens sider.

Skriv til NewsForum.dk ved hjælp af denne formular!  Your location has been identified as part of a reported spam network. Contact form has been disabled to prevent spam.

Sorry but your country is blacklisted due to high spam amount!
You are not allowed to post any comments!