ForsideMusik og UnderholdningInternationale tophits 2014
Radiohits

Der var mange gode sange i 2014 indenfor pop og rock – både danske og udenlandske. Nogle af de mest iørefaldende, fantastiske og dansevenlige udenlandske numre skal nævnes her.

Den mest romantiske og storslåede sang var nok “Sky Full Of Stars” med Coldplay og masser af Avicii-lyd, selv om den svenske gruppes medvirken ikke fremgår af musikvideoen, som er optaget i Sydney, Australien.

En anden skøn og romantisk sang var “All of me” af John Legend. Supergodt skrevet og sunget.

Rude” med Magic! var også i den romantiske genre og et af de mest spillede numre.

Rather be” med Clean Bandit ft Jess Glynne handler også om at kaste sig ud i kærligheden lige meget hvad. Den originale musikvideo er optaget i Asien, men You Tube-versionen, som der er linket til her, er kun med tekst, så man ikke ser sangerinden, desværre.

Chandelier” med australske Sia er en flot sang om at være en party-pige og tomheden, når et liv i højt gear med alkohol bliver rutine.

Ariana Grande, skuespiller og sanger fra USA, født i 1993 er et nyt stort navn, her med sangen “Break Free“. Nogle mener hun overspiller de seksuelle strenge, men så er Taylor Swift i hvert fald ganske stilsikker med sangen “Shake it of“, som er en rigtig god dansemelodi.

Det samme gælder “All about the bass” med Meghan Trainer, som lidt feministisk kritiserer det Photoshoppede kropsideal og giver en hyldest til kroppen, som den er uanset om der er lidt ekstra på sidebenenene og bagdelen. Den er i poppet 50-erstil og meget iørefaldende.

Det mest kendte hit fra 2014 er nok “Happy” med Pharrel Williams, som er en glad og dansevenlig og meget fængende sang, de fleste vil kunne lide.

Det meget rytmiske nummer “Love runs out” med Onerepublic er også et meget spændende og dansevenligt nummer, som man gerne vil høre igen og igen. Teksten er åben for tolkning, men handler måske lidt om at forholde sig til den bagage, man har med sig hjemmefra som voksent menneske. Hvilke værdier vil man tage med sig?

Habits” (Stay High) med Tove Lo handler om ulykkelig kærlighed ligesom “Me and My Broken Heart” med Rixton og “Waves” med Mr Probz (Robin Schulz Radio Edit).

Dare (La, la, la)” med Shakira er et af årets gode dansehits ligesom “Prayer in C” med Lilly Wood & The Prick (Robin Schulz remix) eller “Animals” med Maroon 5.

Radiohits

 

Sorry but your country is blacklisted due to high spam amount!
You are not allowed to post any comments!