ForsideSundhedHPV-vaccination kan give varige skader
pigesyg

I Danmark såvel som i udlandet oplever mange unge piger forskellige alvorlige symptomer som følge af HPV-vaccination – ofte nervesygdomme. Tidspunktet fra de modtager vaccinen til at de oplever de første kliniske manifestationer er gennemsnitligt 194 dage. De første symptomer inkluderer typisk udbredt smerte og hukommelsestab såvel som generel træthed. Baseret på store grupperinger  af kliniske symptomer, foreslår et forskningshold i Japan nye kriterier for en specifik HPV-diagnose, kaldet HANS. Dette er en forkortelse af ’Human papillomavirus vaccination Associated with Neuroimmunopathic Syndrome’. Læs mere her hos HPV Vaccine Info Se også denne lukkede facebook-gruppe for bivirkningsramte her.

På baggrund af usikkerheden vedrørende skadevirkninger ved HPV-vaccine vælger nogle forældre ikke at lade deres døtre vaccinere. En kvinde blev imidlertid pålagt at få datteren vaccineret af Statsforvaltningen i forbindelse med en sag om forældremyndighed og samvær. Hvis ikke hun gjorde det, ville det belaste vurderingen af hendes forældreevner. Hun bøjede sig og datteren fik efterfølgende mén af vaccinationen.

Spørgsmålet er så, om der kan og bør rejses erstatning imod statsforvaltningen for deres uretmæssige indblanding i pigens helbredsforhold og hvordan man sikrer at ingen tvinges til denne vaccine.

HPV-virus er seksuelt overført ved vaginal-, oral- og analsex via sæd og andre kropsvæsker. Det  medfører typisk kræft i livmodermunden, endetarmen og svælget. Sikker sex med kondom foruden regelmæssig screening af livmoderhalsen kan forebygge celleforandringer og kræft. Vaccine er således ikke nogen nødvendighed.

pigesyg

Sorry but your country is blacklisted due to high spam amount!
You are not allowed to post any comments!