ForsideKriminalitetFar påførte et-årig søn hjerneskade og lammelser

En far på 43 år med somalisk baggrund stak i august 2014 sit spædbarn – en dreng på 16 måneder – og moderen på 34 år – hans tidligere kæreste – ned på åben gade i Københavns Nordvestkvarter. I dag har ofrene lammelser, barnet er hjerneskadet og moderen sidder i rullestol.

Manden kæmper for at opnå medlidenhed, så han får en lav straf. Hævder at han bare ville sige undskyld til kvinden og havde gaver med til hende. Mon dog? Måske var planen udtænkt på forhånd og gaverne et instrument i planen?

Ekstra Bladet skriver: “Anklageren vil have gerningsmanden idømt forvaring og udvisning. Der nedlægges desuden påstand om, at både mor og søn skal have 30.000 kroner i godtgørelse.”

– Men hvorfor kræver man ikke en langt højere erstatning til ofrene, som er invaliderede? Og hvorfor undgår Jyllands-Posten og Ekstra Bladet omhyggeligt at omtale manden som far til barnet? Det fremgår slet ikke af JPs artikel og skal læses langt inde i teksten i Ekstra Bladets artikel.

Se også:

Ekstra Bladet 8. juni 2015:Tiltalt for at knivstikke søn: Lille dreng er lam og hjerneskadet

Ekskæresten, der er på tålt ophold i Danmark fra Somalia, er tiltalt for dobbelt drabsforsøg mod både kvinden og deres fælles barn ved et voldsomt knivoverfald på åben gade på Tornsangervej i Københavns Nordvestkvarter.

Både den overfaldne kvinde og hendes pårørende på tllhører-rækkerne i retten havde svært ved at holde tårerne tilbage, mens hun fortalte om de dramatiske begivenheder om eftermiddagen 11. august sidste år.

»Vi havde kendt hinanden i mange år, og jeg havde aldrig regnet med, at han ville reagere på den måde. Tre uger før overfaldet havde han slået mig en enkelt gang, efter at han kl. tre om natten kom hjem til mig og trængte ind i min lejlighed, mens han var påvirket af stoffer. Han rev dynen af vores søn for at se, om der lå en anden mand i sengen,« fortalte kvinden i retten.”

Kilde: BT, Drabsforsøg på lille familie: Mor i tårer…, 8. juni 2015,

Sorry but your country is blacklisted due to high spam amount!
You are not allowed to post any comments!