ForsideKvinder og MændDiskriminationTudekiks til klaphattene på DR2
Jeg fandt denne efter min mening ret præcise kommentar til DR2s serie Hjælp min kone er skidesur på nettet, som kan læses her
:-)  og ellers (med forfatterens behørige tilladelse – naturligvis) her:
 
fredag, oktober 30, 2009

 I går kom jeg til at se “Hjælp min kone er skidesur“, der sætter mikrofonen frem for en flok mænd, der fortæller om deres oplevelser med kvinder. Jeg tænkte først, at det kunne være meget interessant – parforhold, køn og konflikt – det kan da umuligt blive kedeligt. Men dét var det.

Bortset fra Sebastian Dorset, der jo tydeligvis er et ganske fornuftigt menneske, og Søren Fauli, der af og til lykkes med et par pointer, var programmet fyldt med pinlig, tudekiks-agtig palaver. Ganske enkelt forfærdeligt at høre på. Jeg kom igennem hele programmet, men kan garantere, at det ikke skal ses igen. Kan ikke anbefales.
For at give en antydning af niveauet er jeg f.eks. en alphahan, fordi der står LP’er fremme i familiens bolig. Suk. Et par af mændene var endda uhyggelig tæt på at sige, det var bedre tider, dengang man (læs: mændene) kunne stikke konen et par på snotten, hvis han blev træt af bøvl, lige som det blev forklaret, at kvinder synes, det er sjovt at støvsuge… så den fornøjelse må mændene ikke tage fra dem.
Velkommen ved bord 4 på Macho Man Bodega. Klaphatte!

Kilde:     http://steenaa.blogspot.com/

 

 

 

Sorry but your country is blacklisted due to high spam amount!
You are not allowed to post any comments!