ForsideKultur og TraditionBlachman på DR2Tredje Blachman: gammel og ung
Henrik Vibskov og Thomas Blachman

Nu er den tredje udsendelse af “Blachman” så blevet sendt.

Henrik Vibskov og Thomas Blachman

Henrik Vibskov og Thomas Blachman

Tænk – er vi ikke nået længere i serien, tænker man. Hvor meget langhalm kan der mon mere tærskes over konceptet: to halvsløve mænd i en sofa sidder og prøver at føre en konversation ud fra de indtryk de får af at se på to nøgne kvinder, som efter tur kommer ind foran dem, lader en sort satinbadekåbe falde og så står tavst med bagdelen mod tv-seeren?

Denne gang er gæsten modeskaberen Henrik Vibskov. Desværre lader han i alt for høj grad Blachman tale. Det er ikke lige, hvad man som seer har lyst til at lytte til, da ordene jo er mange og guldkornene noget, man må kigge i vejviseren efter.

Den første kvinde er ung og næsten alt for perfekt, synes herrerne, da de også har set den anden kvinde i udsendelsen, som er godt oppe i årene. Tænk – så kan man også blive skældt ud for at være for smuk!

Den ældre kvinde får mange pæne ord fra især Blachman, som derved scorer nogle billige points på sympatikontoen. Det er vel også her, programmet for første gang viser en lidt sympatisk side.

DR har øjensynligt kalkuleret med dette, idet de efter udsendelsen for første gang bebuder en debat om udsendelserne på deres hjemmeside. Den har de regnet godt ud: man kan jo ikke være mandschauvinist og kvindeundertrykker, når man kan tale SÅ pænt om en meget gammel kvindes krop? Eller kan man?

Det viser sig så, når man går ind på hjemmesiden, at ikke hvem som helst kan gå ind og skrive sin mening i debatten. Man skal nemlig have en profil hos DR eller på Facebook eller lignende. Af samme årsag er debatten også meget tam.

I andre debatter på DR´s hjemmeside kan man godt skrive sin mening direkte. Men når DR frygter folkets mening, bruger de tekniske finter til at bremse ytringerne. Meget snedigt!

Lyspunktet i udsendelsen var i øvrigt, at den ældre kvinde til sidst snakkede løs og viste et godt eksempel, nemlig at man ikke skal indrette sig efter mænds dumme påfund, men gøre som man selv synes!

Her er omtale af en svensk parodi på Blachman.

Sorry but your country is blacklisted due to high spam amount!
You are not allowed to post any comments!