ForsideFamiliepolitikBørnSolariebrun til konfirmationsfesten?

Et forslag om at forbyde børn adgang til solariere behandles for tiden i folketinget. Personligt synes jeg at solarieforbud for børn under 16 er en dårlig ide fordi:

1) Det er meget individuelt ud fra hudtype mm. hvor farlig solariesol overhovedet er

2) Solen kan give lige så “farlig” stråling

3) Solariekulør er et billigt og miljøvenligt alternativ til solferier a la Lene Espersen

4) Solariekulør giver den fattige uden mulighed for dyre skirejser eller ture til syden eller sole- daseliv i den danske sommer mulighed for også at vise “sund” kulør

5) Solariekulør brugt med måde er sundere end selvbruningscremer, som kan være fyldte med hormonforstyrrende stoffer. Vil en ung senere have sunde børn, bør selvbrunere undgås/bruges med måde.

6) Forældre og ikke staten skal opdrage børn og unge. Derfor skal gode sol-, og solarievaner og alkoholvaner grundlægges inden de unge flytter hjemmefra og inden de er blevet alt for voksne og selvstændige.

7) Det er puritansk at ødelægge muligheden for at de unge kan være solariebrune til deres konfirmation. Lad dem dog få den glæde!

8) Solarier giver mulighed for langsom opbygning af pigment i huden, så solskoldninger, som kan give kræft, undgås. Dette underbygges af en undersøgelse fra Kræftens Bekæmpelse som viser, at mænd som arbejder udendørs, ikke får hudkræft lige så ofte, som mænd, der arbejder indendørs!

Sorry but your country is blacklisted due to high spam amount!
You are not allowed to post any comments!