ForsideKvinder og MændMændSex – i sengen er han en rigtig mand…
Så sendtes det femte og dermed næstsidste afsnit i DR2’s serie ”Hjælp! – Min kone er skidesur” – denne gang om sex i parforholdet. Der blev fortalt om den berusende forelskelse og de senere ”hårde” tider, hvor sex i bedste fald kunne komme i betragtning under punkt eventuelt på dagsordenen – ikke mindst, når der var kommet småfolk ind i parforholdet.

Der blev talt om partnere, som sov fem minutter efter, at de havde lagt hovedet på puden og om babyer, som tilbragte deres første to leveår lunt imellem mor og far – midt i dobbeltsengen! Det var der så en mand, som beskrev som lidt af en ”Berlinmur”.

En hjerneforsker påpegede, at mandens sexcenter i hjernen skulle være dobbelt så stort som kvindens. Ingen af de medvirkende mænd lagde skjul på, at de syntes at sex var noget, de satte pris på.

Jeg kan godt blive lidt indelukket, hvis der går for lang tid imellem”, var der en af dem, der sagde. ”Nåh ja” – kan man som kvinde indskyde – kvinder påvirkes nok også uanset om man mener at kunne påvise, at vi kun skulle have den halve seksuelle hjernekapacitet af, hvad mænd har!

Søren Pind sagde meget smukt, at hvis en kvinde bare beundrer og begærer sin mand, så vil han blive hos hende for evigt. Det kan man så vælge, om man vil tro på… 😉

En anden – ganske sympatisk mand – udtalte: ”Vi er nok for dårlige til at skabe det seksuelle klima i parforholdet:” Ja, det er den store udfordring for den moderne børnefamilie, som har meget om ørerne og hvor man er opdraget til at tro på en ligestilling, som måske alligevel ikke er så udtalt i den virkelighed, man kommer ud i og som man måske heller ikke ønsker fuldt ud, når det kommer til stykket.

Det blev illustreret af seriens to skuespillere med replikker som:

”Jeg er jo familiefar – ikke nogen fuck-tsunami!”

Og:

 

”… når du taler til mig som en au pair pige…”

Altså – nogle mænd føler, at de skal være føjelige i det daglige og være rigtig mand i sengen – mandens sidste bastion. Så er kvindernes instinkter da – når alt kommer til alt – alligevel i orden! Og det synes jeg da mænd trods alt kan glæde sig over…     :)

 

 

Sorry but your country is blacklisted due to high spam amount!
You are not allowed to post any comments!