ForsideKvinder og MændDiskriminationRitzaus hetzjournalistik mod kvinder skaber onde og falske myter gang på gang!

Er Ritzaus Bureau kvindeundertrykkende? Det kunne man forledes til at tro, når de foranstalter en undersøgelse med den hensigt at hævde, at kvinder får mildere domme end mænd. Da resultatet udebliver og kun 6 ud af 200 byretsdommere angiver, at de kunne finde på at dømme en kvinde mildere kun på grund af hendes køn, insisterer Ritzaus Bureau alligevel på at udsende ”nyheden” om at ”Kvinder får rabat i retten”.

Men det er næppe sandt. Tværtimod er der forholdsvis flere kvinder end mænd, hvor politiets sigtelser må frafaldes. Når politiet farer hårdt frem imod kvinder, er dommerne nødt til at lade de uskyldige iblandt dem gå. Det er ikke udtryk for ”rabat”, men at der rejses relativt mange sigtelser imod kvinder.

Samtidig begås der mange alvorligere ting. Lige nu opgiver politiet at rejse 140.000 sager! Disse forbrydere får den ultimative rabat: at slippe godt fra deres gerninger. Og flertallet af dem er næppe kvinder!
– – – – –
Ovenstående er kun et enkelt eksempel på kvindefjendsk journalistik. Desværre vrimler det med eksempler. Hjælp mig med at indfange disse eksempler. Lad os kritisere den slags, når vi støder på det!

Kvindekamp er hverdagskamp. Hver dag – gør en indsats! Eller mister vi bid for bid alt hvad vi har!

 

 

 

 

 

Sorry but your country is blacklisted due to high spam amount!
You are not allowed to post any comments!