ForsideKvinder og MændFeminismeHvad vil elitefeministerne

Vi vil gerne være med til at skubbe på, hvis det alligevel føles lidt ensomt med den barselssnak hjemme i stuen, hvis ligelønnen stadig ikke kommer af sig selv, hvis det om 35 år stadig overvejende er mænd, der leder hendes branche, og hvis det viser sig, at Malacinski alligevel har brug for feminisme.
Vi vil også meget gerne tale om, hvordan der kommer flere mænd i omsorgsfag, færre mænd på bænken og lige muligheder for at bestemme, hvad der skal i kødgryderne.”

Således skriver Albrightgruppen, et lukket, selvsupplerende kvindenetværk for erhvervskvinder.

Med andre ord:

De påstår at ville hjælpe kvinder ud på arbejdsmarkedet, men de har i forvejen udelukket disse kvinder fra at deltage i deres fællesskab på lige vilkår, da de kun henvender sig til erhvervskvinder. Og hvis de endelig ville hjælpe nogen, var det nok deres egen meningsfæller og ikke en kvinde som Leny Malicinski, som afviser at snakke dem efter munden.

De påstår at ville hjælpe kvinder med ligeløn, men midlet er statsindgreb i arbejdsdelingen i hjemmet, hvor de skamløst vil blande sig i “barselssnak” og “hvem der skal bestemme, hvad der skal i kødgryderne”!

De vil have kvindelige ledere som sig selv og ønsker at andre kvinder blindt skal støtte deres magtdrømme, men hvem siger ikke, at de bliver værre despoter mod kvinder og mænd længere nede i hierarkiet end mænd er?

De vil have flere mænd i omsorgsfag, men vil de dermed nægte andre kvinder job og sende dem hjem til kødgryderne blot for at opnå balance i statistikkerne?

De vil have færre hjemløse mænd – fint nok, men hvorfor forbigår elitefeministerne i tavshed de kvinder, som også findes i herbergernes hårde miljøer?

Sorry but your country is blacklisted due to high spam amount!
You are not allowed to post any comments!