ForsideKvinder og MændProstitutionGod samfundsmoral er til gavn for de prostituerede

Kriminalisering af prostitutionskunder inspireret af fx svenske erfaringer vil blandt andet gavne de prostituerede på følgende måder: 

1. Færre lokkes ind i prostitution og fastholdes i denne med de ulykkelige følger, det kan medføre.

 

2. Større retssikkerhed. Det bliver lettere for en prostitueret at få en kunde anholdt og dømt. I dag afvises påstande om overgreb sommetider med påstande om, at striden handlede om et “betalingsspørgsmål”, hvor den prostituerede mener, at hun var udsat for voldtægt.

 

3. Bedre mulighed for erstatning for skader af fysisk og psykisk art som følge af prostitutionen.

 

4. En mere human indstilling fra samfundet, hvor krav stilles til kunderne og ikke til de prostituerede.

 

5. Øget magt forudsat at hun(han) ikke er underlagt andre, som ulovligt profiterer på hendes prostitution.

 

En høj moral i samfundet gavner de prostituerede, så de kan sætte betingelserne. En lav moral gavner sexkøberne, sådan at de kan vælge og vrage og opføre sig som “forbrugere”, hvor de skamløst uddeler ris og ros om luderne på Internettet og andre steder.

 

 

Denne skamløshed slipper vi for, hvis vi skærper tonen overfor dem, der køber sex eller tjener på at andre sælger sex fx via Internettet.

 

Forestil jer et mere liberalt syn på sexkøb i Danmark og hvad det ville medføre: så blev det legitimt at annoncere for prostituerede overalt. Fx også i Berlingske Tidende. I dag er det mere tys tys og begrænset til Ekstra Bladet.

 

Hvem skulle betale regningen, hvis prostitution blev mere legitimt? Det skulle de prostituerede. Flere ville lukrere på deres arbejde. Det er denne sværm af udbyttere, vi skal have jaget væk. Det er de dekadente vaner i mandsdominerede bestyrelser, hvor escortbesøg og andet tillades, som skal væk.

 

Kvinder holdes ude af de bestyrelser, for at mændene kan vælte sig i hor som de plejer uden vidner! Det er der en svensk erhvervsmand, som fortæller i et debatindlæg på jp.dk i dag! Håber ikke, det er sådan i Danmark!

Jeg er godt klar over, at det også hævdes af nogen, at prostitutionsmiljøet kan blive mere råt og lukket, hvis man kriminaliserer sexkøb. Dette problem mener jeg, at man skal være særdeles opmærksom på og derfor overveje, om fx straframmen burde være lavere her i Danmark end den er i Sverige eller om der kan gøres andre ting for at undgå eventuelt negative effekter.

Det meste af ovenstående har jeg skrevet på Berlingske.dk’s debat om emnet, men nu bringer jeg det også her.

Sorry but your country is blacklisted due to high spam amount!
You are not allowed to post any comments!